Leren vinden we binnen Fruity Line erg belangrijk. Zonder ontwikkeling geen groei. En dat is nu juist waar wij bij Fruity line voor staan!

Wij vinden een mooie wereld voor iedereen erg belangrijk. Om bij te dragen aan die mooie wereld bieden we kansen voor talenten die op zoek zijn naar een leerplek, stage of afstudeerstage. Naast dat we specifieke stages aan kunnen bieden, zijn we benieuwd naar jouw wensen met betrekking tot bijvoorbeeld een meeloopstage, afstudeerstage, of jouw ambities voor een leer-en werkplek.

Stages en leren bij Fruity Line: Jouw inbreng is van waarde, een dynamisch en snelgroeiend bedrijf en volop kansen om te leren!

Fruity Line is een Erkend leerbedrijf vanuit het SBB.

Dit betekent dat wij voldoen aan de voorwaarden om (mbo-) studenten voor het praktijkgedeelte van hun opleiding op te leiden. Iedere 4 jaar worden wij opnieuw beoordeeld door het SBB. Zo blijven we een omgeving waarin opleiden aantoonbaar veilig, effectief en leuk is.

In samenwerking met het OBM (Opleiding Bedrijf Metaal),  bieden wij leer-werkplekken voor bijvoorbeeld onze Technische Dienst.

 

Ben je benieuwd of er binnen jouw interessegebied leer- en/of stagemogelijkheden zijn?

Kijk dan nu hieronder naar onze beschikbare stages!


ONZE STAGE- EN LEERPLEKKEN


ONZE STAGE- EN LEERPLEKKEN

 

  MENU CONTACT 

 

 

  HOME CONTACT 
  ONZE ORGANISATIE   
  WERKEN BIJ   
  STAGE / LEREN BIJ   
  MIJN SOLLICITATIE